Despre noi2022-09-17T14:23:33+00:00

Misiunea Salonului #Act Beautiful Pitești este să presteze servicii de înfrumusețare de înaltă calitate realizate cu ajutorul aparatelor dotate cu tehnologii de ultimă generație.

Utilizăm tehnologie inovatoare, ce ne permitem să vă oferim rezultate excepționale care se vor reflecta într-o atitudine pozitivă și un stil de viață frumos și elegant așa cum meritați. Mai jos vă prezentăm echipamentele de care suntem foarte mândrii că vi le punem la dispoziție

PROGRAMEZĂ-TE

Tehnologia noastră

Credem că succesul nostru este influențat direct de capacitatea noastră de a construi un BRAND LOCAL – o marcă ce inspiră un set de valori și percepții interioare pentru fiecare din potențialii clienți ai Salonului. Astfel #Act Beautiful dorește să vă ofere:

  • Un sentiment de încredere în calitatea serviciilor salonului
  • Convingerea că veți obține rapid rezultate, apelând la serviciile noastre
  • Siguranța că prin utilizarea serviciilor noastre, veți deveni mai frumoase, mai atractive
  • Satisfacția că ați contribuit cu frumusețea dumneavoastră la înfrumusețarea comunității noastre

Marca #Act Beautiful este eticheta prin care vă asigurăm că vă veți bucura de un set de experiențe și avantaje pe care alte branduri din Pitești nu le oferă.

ECHIPA NOASTRĂ

Suntem o echipă tânără și ambițioasă care dorește să îți ofere întreaga experiență și pasiune în înfrumusețarea dumneavoastră. Vă invităm să ne cunoașteți.

Ioana MARINESCU
Ioana MARINESCU
Tehnologia și Frumusețea sunt pasiunile mele de aceea m-am alăturat echipei Act Beautiful. Vino să ne cunoști și să te bucuri de ceea ce îți putem oferi. Este o provocare!
Corina STRATULAT
Corina STRATULAT
Bună. Mă recomandă ambiția și dorința de învăța tot ce este mai nou în domeniul în care lucrez. Cred ți-ai dori să te bucuri de profesionalismul meu. Vrei să încerci?
Veronica IONESCU
Veronica IONESCU
Salut, eu sunt Vero și sunt pasionată de frumos și tot ce generează frumos. Te aștept să ne cunoaștem și să ne împrietenim.

TEHNLOGIA NOASTRĂ

ACT BEAUTIFUL

Go to Top