X MAGIC SELENIA  – ONDA DINAMICA

CEA MAI COMPLETĂ TEHNOLOGIE ANTI-CELULITĂ, DE REMODELARE ȘI FERMITATE CORPORALĂ DE PE PIAȚĂ

Primul și singurul aparat de remodelare corporală care realizează simultan efecte combinate de reducere și regenerare asupra celulitei, a grăsimii localizate și a laxității pielii.

O combinație inovatoare de energii cu adevărat capabilă să stimuleze reacții biochimice pozitive, să regenereze metabolismul încetinit al pielii și să reducă distrofia țesuturilor. O tehnologie exclusivă și patentată, creată pentru a obține rezultate superioare, născută din experiența și cercetarea tehnică științifică continuă a companiei Selenia Italia.

Numeroase teste clinice arată că Onda Dinamica® reduce permanent aspectul inestetic al țesuturilor abdomenului, feselor, coapselor, brațelor și spatelui; peste 350 de mii de tratamente efectuate arată că rezultatele sunt vizibile încă de la primul tratament și amplificate în ședințele ulterioare.

Rezultate dincolo de orice imaginative

X -MAGIC SELENIA ITALIA REINVENTEAZĂ CALEA DE A EFICIENTIZA ȘI A ÎNTĂRI ȚESUTURILE

ONDA DINAMICA®este o tehnologie exclusivă și patentată, ce acționează asupra distrofiilor și asupra cauzelor imperfecțiunilor, cu efecte vizibile imediat.

 1. Analizator corporal
 2. Ultrasunet de medie frecvență (920 Khz)
 3. Ultrasunet de joasă frecvență (3000 Khz)
 4. Radiofrecvență pentapolară (500 Khz)
 5. Masaj endermologic
 6. Foto-biostimulare multifrecvență

PRINCIPALELE EFECTE OBȚINUTE CU ONDA DINAMICA®

 • Reducerea celulitei și a fibrozității
 • Reducerea paniculului adipos
 • Elasticizarea și tonifierea dermei
 • Relaxare musculară profundă
 • Stimularea vasculară
 • Stimularea limfatică
 • Reducerea stării inflamatorii a țesutului
 • Regenerarea fibroblastelor
 • Revitalizarea pielii și a stării sale generale

UN SINGUR DISPOZITIV PENTRU O GAMĂ LARGĂ DE TRATAMENTE CORPOLARE

 • CELULITĂ
 • FIBROZĂ
 • ATONIE
 • RETENȚIE DE APĂ
 • VASCULARIZARE
 • REMODELARE

ÎN TIMP CE REDUCE, TONIFICĂ ȘI ÎNTĂREȘTE ȚESUTURILE

Un dispozitiv care acționează împotriva tuturor imperfecțiunilor: celulita, atonie, retenția apei, fibroză, nodulii și remodelare. Tratează țesuturile profunde și straturile superioare ale pielii.

X MAGIC este un aparat de remodelare corporală ce oferă un tratament terapeutic de profunzime, non-invaziv, nedureros și cu rezultate de lunga durata, pentru: celulită, grăsime localizată, piele relaxata, retenția de apa și metabolism celular slab.

1. ANALIZATOR CORPORAL

Identifică modificările pielii și indică tipul și numărul de tratamente care trebuie efectuate.

O analiză specială de bioimpedanță multifrecvență permite identificarea și evaluarea problemelor estetice ale clientului și tipărirea unei hârtii care arată valorile a 15 parametri legați de compoziția corpului.

Determină protocolul și numărul de tratamente care trebuie efectuate și compară rezultatele obținute la sfârșitul fiecărui ciclu de tratament. De asemenea, face clientul conștient de situația în care se află și îl pregătește să înceapă tratamentele, îmbunătățind munca și profesionalismul terapeutului.

2. APLICATOR ONDA DINAMICA ROȘU – GRĂSIME LOCALIZATĂ

Acțiune dermo-hipodermică reducătoare, vascularizatoare, decontractantă, remodelantă.

Aceast aplicator combină patru energii: radiofrecvența de joasă frecvență, ultrasunete de frecvență medie, fotostimulare în infraroșu și roșu. Livrarea lor sinergică permite reducerea și defibrotizarea acumulările profunde, pentru a relaxa mușchii, pentru a activa microcirculația și pentru a elasticiza, tonifia și compacta țesuturile în același timp. Aplicatorul Onda Dinamica® roșu modelează, elasticizează și compactează țesuturile, realizând o acțiune lipolitică antifibrotică și regenerativă anti-îmbătrânire marcată.

Potrivit pentru tratamente pe tot corpul și în special pe abdomen, spate, coapse, membre inferioare.

Livrarea simultană a energiilor permite tratamente care defibrotizează, elasticizează și reduc inflamația pielii prin promovarea proceselor de regenerare și eliberarea de substanțe active ale produselor specifice.

Specific pentru punctele critice precum: flancurile, coapse interioare, fese, abdomen și solduri, cu acțiune de reducere, anticelulitică și tonifiantă.

3. APLICATORUL PENTRU CELULITĂ REDUCE – DECONTAMINEAZĂ – TONIFICĂ PIELEA

Acțiune anticeluliticăCea mai bună soluție non-invazivă pentru a trata celulita localizată, o energie capabilă să dizolve Celulita Fibroasă.

Acțiune regenerantă – Stimulează producerea de substanțe trofice în țesuturi, desfășoară o acțiune metabolică și o activitate puternică de drenare și antiinflamatoare.

Acțiune de tonifiere – Produce o creștere a metabolismului celular al fibroblastelor cu o creștere a producției de Colagen si Elastina cu pana la 300%.

4. APLICATOR MASAJ ENDERMOLOGIC

Acțiune de mobilizare pentru stimularea vasculară venoasă și limfatică.

Aplicatorul vacuum pentru mobilizarea țesutului conjunctiv subcutanat, dotat cu 2 capete interschimbabile cu lățime de aspirație diversificată, pentru a acționa atât pe zone mari cât și concentrate. Printr-un masaj endodermic controlat, permite efectuarea unei stimulări vasculare mecanice care îmbunătătește microcirculația venoasă și limfatică în timpul tratamentelor de drenaj, vascularizare sau mobilizare conjunctivă. obține un „efect de lifting” natural prin minimizarea imperfecțiunilor pielii și remodelarea siluetei. Programele prestabilite permit operatorului să efectueze tratamente personalizate în siguranță, fără solicitări mecanice excesive sau orice deteriorare a capilarelor și microcirculației de suprafață.

Acțiunea luminii albastre se manifestă asupra straturilor cele mai superficiale cu acțiune antibacteriană și antiinflamatorie.

X MAGIC reinventează modalitatea de a slăbi

De fiecare dată când ne dorim să slăbim ne confruntăm cu un mix de probleme: încetinirea metabolismului celular, celulită, grăsimea localizată sau retenția hidrică. Acționat cu ajutorul tehnologiei Multi-Action, X- MAGIC tratează atât țesuturile profunde, asigurând o reducere măsurabilă a straturilor de grăsime (a circumferinței), cât și a straturilor superficiale ale pielii, determinând reducerea celulitei.

Rezultate excepționale – Timp scăzut de tratament

Tehnologia Multi-Action este un sistem de lucru unic și inovativ creat de Selenia Italia. Multi-Action folosește simultan: Radiofrecvența pentapolară, Ultrasunetul de medie sau înaltă frecvență și foto-biostimularea multifrecvență. Acționate simultan și eliberate printr-un singur aplicator, acestea au o acțiune sinergetică pe imperfecțiunile localizate. Țesutul este încălzit, vascularizat, oxigenat, modelat în același timp. La sfârșitul tratamentului țesutul poate fi masat cu ajutorul aplicatorului special creat pentru masajul endermologic. Acesta completează acțiunea de slăbire și acțiunea modelatoare. O tehnologie unică ce oferă rezultate vizibile de la prima ședință.


X MAGIC SELENIA – UN ECHIPAMENT PENTRU TOATE TRATAMENTELE CORPORALE

Un aparat de slăbit profesional unic, cu 6 functii integrate, pentru rezultate garantate!

Bioimpedanță pentru analiza corporala
Permite măsurarea a 15 parametrii din compoziția corporală și determină tipul de tratament necesar. La sfârșitul tratamentelor vă permite sa evaluași rezultatele obținute.

Ultrasunet de înaltă frecvență (3000 kHz)
Undele de ultrasunet de înaltă frecvență sunt indicate pentru acțiunea lor în cazul tratamentelor împotriva celulitei, a fibrozei și a pielii cu aspect de coajă de portocală.

Ultrasunet de medie frecvență (920kHz)
Undele de ultrasunet de medie frecvență sunt indicate pentru efectul de subțiere și reducerea grăsimii localizate. Acestea au o acțiune mecano-chimică ce stimulează lipoliza și funcționalitatea țesutului.

Radiofrecventa pentapolara (500 kHz)
Are o acțiune în adâncime care ameliorează schimburile osmotice și permeabilitatea celulelor adipoase, crește oxigenarea țesutului, producția de colagen și metabolismul grăsimilor (lipoliza). Radiofrecvența încalzeste dermul, produce o reacție în lanț ce favorizează migrararea fibroblastelor și provoacă o stimulare a fibrelor de colagen și elastină, totodată sintetizează colagenul nou. Tonifică și compactează țesuturile.

Masaj endermologic (continuu sau pulsat)
Stimuleaza mecanic țesutul în adâncime, ajungând în interiorul celulelor pentru a le reactiva funcțiunile vitale. Drenează (favorizează eliminarea reziduurilor), contracarează relaxarea cutanată, combate celulita și pierderea tonusului, a elasticității și a fermității pielii.

Foto-Biostimulare multifrecventa

Roșu: acționează asupra oxigenării celulare, stimulând funcțiile de tonifiere ale tesutului.

Infraroșu: are o acțiune regenerativă asupra țesutului și stimulează metabolismul. Un plus de oxigen și un schimb celular îmbunătățit.

Galben: are o acțiune de detoxifiere și drenare. Util în tratarea celulitei.

Albastru: normalizează , oxigenează, relaxează și remodelează țesutul.

REZULTATE EXTRAORDINARE ÎN JUMĂTATE DE TIMP!

0%
OFERTA SPECIALĂ

Ia o pauză, răsfață-te. Meriți!

Programează acum un tratament complet care să îți ajute corpul și starea ta interioară de bine.

NU RATA OCAZIA