X-SKIN AGE COMBINĂ COSMETICĂ CU 6 APLICATORI

SELENIA ITALIA reinventează tratamentele anti-aging cu o tehnologie nouă și completă, care permite efectuarea tuturor tipurilor de tratamente pentru față, gât și decolteu.

 1. Analizator facial – Imprimantă termică
 2. Onda Dinamica – Radiofrecvență
 3. Dermoporație
 4. Dermoregenia RFV
 5. Dermovacuum
 6. Microdermabraziune cu capete de diamant

Un singur dispozitiv ce acționează împotriva tuturor imperfecțiunilor: deshidratare, atonie, retenție de apă, riduri, acnee, anti-aging. Numeroasele funcții și energii, combinate și livrate simultan, permit stimularea țesuturilor cu toate acțiunile necesare, atât superficiale cât și profunde, pentru o acțiune regenerativă completă și eficientă pe orice tip de piele și orice imperfecțiune.

Onda Dinamica® este tehnologia pententată SELENIA ITALIA, o energie revoluționară pentru remodelarea feței și corpului, cu 4 acțiuni de stimulare sinergică: termic, mecanic, chimic și luminos. Reduce imperfecțiunile acumulărilor de celulită, fibroză și adipoză. Stimulează regenerarea pielii și feței. Compactează și tonifiază țesuturile.

 1. ANALIZATOR FACIAL

Bio-impedanometrie multifrecvenţă. Permite evaluarea și tipărirea valorilor a 15 parametri de funcționalitate cutanată și determinarea tipului de tratament cel mai potrivit pentru necesitățile pielii.

 1. APLICATOR DERMABRAZIUNE

Curățarea celulelor moarte este prima operație de regenerare a pielii. O piesă de mână dotată cu dermoabrasori speciali și aspirație ușoară a pielii, obține o curățare mecanică profundă și o oferă luminozitate imediată.

 1. APLICATOR DERMOPORAŢIE

O stimulare inovatoare a pielii, care rezultă dintr-o combinație de 4 energii, cu acțiune simultană și Anti-aging: Electroporație, Microcurenţi, unde sunore HF, stimulare ușoară cu LED-uri infraroșii și galben. Permite penetrarea ingredientelor active în timp ce stimulează schimburile osmotice și oxigenarea.

 1. APLICATOR DERMOREGENIA

Aplicarea simultană a 3 energii: radiofrecvență rezistivă, aspiraţie şi stimulare cu lumină roșie. Această stimulare permite intervenția pe riduri, pe pliurile pielii care sunt mobilizate mecanic, în timp ce sunt stimulate de energiile regeneratoare.

 1. APLICATOR ONDA DINAMICA ROȘU

Aplicatorul livrează energia specifică pentru revitalizarea pielii, reechilibrează Ph-ul cutanat și intracelular, stimulând eliminarea toxinelor, crește oxigenarea celulară, producția de colagen și elastină. Frecvențele specifice dau un efect tonic imediat, relaxant și iluminator. Piele regenerată și imediat vizibilă mai tânără și mai frumoasă.

Pielea este revitalizată prin găsirea tonului, fermității și hidratării profunde.

UN PATENT EXCLUSIV SELENIA ITALIA

CEL MAI PUTERNIC STIMULATOR DE REGENERARE, CARE EFECTUEAZĂ O ACŢIUNE ANTI-AGING, UN DECONTRACTANT ŞI DEFIBROTIZATOR VASCULAR

Tratamente Testate Clinic

Rezultate în urma studiilor efectuate de SELENIA ACADEMY ITALIA!!!

PREZENTARE VIDEO

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept

0%
OFERTA SPECIALĂ

Ia o pauză, răsfață-te. Meriți!

Programează acum un tratament complet care să îți ajute corpul și starea ta interioară de bine.

NU RATA OCAZIA