Imaginea este importantă în societatea noastră: are influență asupra încrederii în sine, are influență asupra percepției celorlalți (oamenii frumoși obțin mai ușor un loc de muncă), influențează relațiile sociale.

Media și societatea au inserat în mentalul colectiv tiparele frumuseții: de la greutate corporală, la simetria trăsăturilor, până la vestimentație, gesturi și ținută, fapt ce determină ca tot mai multe persoane să investească sume importante în servicii / produse care să îi încadreze în șabloanele stabilite.

Însă, există în continuare multe persoane care nu au resursele necesare să apeleze la servicii de beauty specializate, prin urmare salonul #Act Beautiful vine in sprijinul acestora, cu oferte accesibile pentru categoriile de persoane cu venituri mici.

Misiunea noastră socială este #ACT BEAUTIFUL ALATURI DE CEI CARE AU NEVOIE!

#Act Beautiful își propune să ajute acele categorii de persoane cu venituri mici și foarte mici (persoane beneficiare de venitul minim garantat, adolescenți din sistemul instituționalizat de protecție a copilului) prin:

  • ateliere educative / prezentări gratuite privind modul cum putem obține cu venituri mici îmbunătățiri ale aspectului fizic
  • Sesiuni de coaching pentru a îmbunătăți încrederea în sine și confortul psihic personal, eliminând factorul de stres și presiunea unui aspect fizic care nu se încadrează în standardele actuale de frumusețe.
  • tratamente corporale / cosmetice gratuite oferite beneficiarilor sociali.

#Act Beautiful reprezintă UN ÎNDEMN de a acționa frumos și de a găsi frumusețea atât în interior căt și în exterior.

Bunăstarea ființei umane ca membru al comunității – este de fapt un cumul de diferiți factori începând de la poziția socială, aspectul fizic etc. și terminându-se cu starea de sănătate. Aceasta ar trebui să se regăsească în obiectivul final al economiei oricărei țări .

În aceste vremuri de schimbări fundamentale avem nevoie de o doza suplimentară de curaj și de creativitate, care să activeze noi procese de dezvoltare, care la rândul lor, să le permită oamenilor, în special celor din categoriile cele mai vulnerabile, să -și îmbunătățească situația și condiția fizică . Iar ca această transformare să aibă loc, trebuie să fie găsite și puse în practică soluții cu impact real . Noi cei de la #Act Beautiful oferim posibilitatea transformării și menținerii unui aspect frumos sănătos și îngrijit , tuturor persoanelor doritoare și iubitoare de frumos prin servicii de înaltă calitate , prin personalizarea planurilor de tratamente faciale și corporale .