Project Description

Epilat lego laser eride smart dual

PROGRAMEAZĂ-MĂ

Epilat lego laser eride smart dual

PROGRAMEAZĂ-MĂ

Epilat lego laser eride smart dual

Pregatirea pentru epilare definitiva cu laser

Trebuie să știi că înante de procedura de epilare definitivă cu laser parul nu trebuie să fie smuls cu cel puțin 4-6 săptămâni. Îl poți elimina la suprafață, cu ajutorul unei lame de ras.

Părul trebuie ras cu lama înainte de tratament cu cel puțin o zi, nu în ziua tratamentului!

Nu vă expuneți la soare cu cel puțin trei zile atăt înainte de procedură, cât și trei zile după.

În ziua în care ai realizat epilarea definitivă este interzisă realizarea dușurilor fierbinți sau sauna. Dacă ai realizat procedura în zona feței, este indicat să folosești o cremă cu factor de protecție.

Dupa realizarea procedurii este normală înroșirea ușoara a pielii sau apariția unor iritații mici în locurile unde s-a intervenit cu laserul. În acest caz, imediat după procedură poți aplica comprese reci sau poți pulveriza apa termală într-un interval de o oră.

Inainte de a veni la sedința de epilare asigură-te că au trecut minim 2 zile de când ai luat aspirina sau alte antiinflamatoare (acid salicylic sau heparină etc.) pentru nu a apărea reacții fotoalergice sau fototoxice, întrucât pe zona epilată pielea poate fi mai sensibilă, există riscul apariției petelor roșii-violacee, ca atunci când se sparg capilarele sau apariția senzației sub forma unei arsuri solare, în decurs de câteva minute sau chiar ore.

Poți apela la procedura de epilare definitivă cu laser pe oricare zonă îți dorești, fie ca e vorba de zona feței (bărbie, mustață, pomeți, perciuni), fie ca e vorba de abdomen, axile, zona lombară, fese, toata zona inghinală, picioare (coapse, gambe) sau chiar brațe. Durata unei ședinte de epilare cu laser variază între 15 min și două, trei ore dacă vorbim de full body.

Pentru o eficiență optimă, este nevoie de numai 6 ședințe de epilare definitivă cu laser.

Bineînțeles, numărul ședințelor necesare poate fi diferit de la pacient la pacient, în funcție de grosimea și densitatea firului de par. În unele cazuri pot fi necesare maximum 8 ședințe pentru a scăpa de pârul nedorit.

Așadar, este nevoie de 6 sau 8 ședințe, realizate la un interval cuprins între 6 si 8 săptămâni. Iar efectele sunt permanente!

Rezultatele le poți vedea chiar și de la prima ședință. Firele de par sunt considerabil reduse, iar cele asupra cărora va fi necesară o nouă intervenție vor crește mai lent și mai subțiri.

Detalii legate de preș aici.

OFERTA DE PRET
0%
SPECIAL OFFER

Ia o pauză, răsfață-te. Meriți!

Programează acum un tratament complet care să îți ajute corpul și starea ta interioară de bine.  Trebuie!

vreau și eu